Przywróć konto premium

Aby usunąć reklamy, przejdź do sekcji profil, kliknij AKTUALIZACJA DO PREMIUM GO!, a następnie wybierz przywróć zakup.
Za tę procedurę nie zostaniesz obciążony opłatą.

UWAGA: Ponieważ aktywacja Premium jest bezpośrednio powiązana ze sklepem (Apple App Store lub Google Play Store) używanym w momencie zakupu, przywrócenie musi zostać wykonane dopiero po sprawdzeniu, czy jesteś zalogowany na to samo konto w sklepie, co podczas pierwotnej aktywacji. W przeciwnym razie system nie rozpozna subskrypcji i przywrócenie Premium nie powiedzie się.

Czy chcesz przywrócić konto premium na nowym urządzeniu? Kliknij tutaj.