Premium hesabı geri yükle

Reklamları kaldırmak için profil bölümüne gitmeniz gerekecek, PREMIUM GO! SÜRÜMÜNE YÜKSELT seçeneğine ve ardından satın almayı geri yükle‘ye dokunun.
Bu prosedür için sizden ücret alınmayacaktır.

NOT: Premium aktivasyonu doğrudan satın alma sırasında kullanılan mağazaya (Apple App Store veya Google Play Store) bağlı olduğundan, geri yükleme işlemi yalnızca orijinal aktivasyon için kullanılan mağaza hesabıyla oturum açtığınız doğrulandıktan sonra yapılmalıdır. Aksi takdirde sistem aboneliği tanımaz ve Premium restorasyonu başarısız olur.

Premium hesabı yeni bir cihaza geri yüklemek istiyor musunuz? Burayı tıklayın.