Met de blokkeerfunctie kun je interacties met andere gebruikers beter beheren. Binnen een voorstel kun je een gebruiker blokkeren door op de knop Blokkeren te klikken. Hierdoor worden toekomstige interacties met die gebruiker voorkomen en wordt de chat in het huidige voorstel uitgeschakeld. Het voorstel blijft actief, zodat de ruil kan worden afgerond en fraudepogingen worden beperkt.
Je kunt een gebruiker ook blokkeren via Profiel > Sociaal, in het gedeelte Privacy – Geblokkeerde gebruikers, door de gebruikersnaam in te voeren.
Als je een gebruiker blokkeert, kun je geen nieuwe ruilen meer voorstellen of ontvangen, geen kaarten meer versturen of ontvangen en ook geen andere interacties meer hebben. Stond deze gebruiker in je vriendenlijst, dan wordt die automatisch verwijderd.
Je kunt met geblokkeerde gebruikers nog wel chatten om negatieve feedback op te lossen. Je ontvangt voor deze chat echter geen meldingen, anders dan bij chats met niet-geblokkeerde gebruikers.
Een gebruiker deblokkeren
Ga naar “Profiel > Sociaal” en tik op “Geblokkeerde gebruikers” om de lijst met geblokkeerde gebruikers te bekijken. Kies daar wie je wilt deblokkeren. Daarna kun je weer met die gebruiker communiceren en ruilen.
Let op: als jullie vóór het blokkeren vrienden waren op Sticker GO, worden jullie na het deblokkeren niet automatisch weer vrienden. Je moet elkaar opnieuw toevoegen om de vriendschap op het platform te herstellen.